ثبت رایگان کسب و کار

معرفی بهترین تجهیزات رستورانی

شما اینجا هستید

نویسنده: 
آربروسک

تجیزات نوین، رستوران داری را ساده تر از گذشته کرده اند و کیفیت خدمات را هم بالاتر برده اند. به طوری که رستوران های لوکس و مجهز به بهترین تجهیزات رستورانی همواره خدماتی فراتر از حد انتظار مشتری ارائه میدهند.  بالا رفتن کیفیت خدمات ارتباط مستقیمی با تجهیزات به مورد استفاده در رستوران یا کافه دارد.

در این نوشته چند نمونه از بهترین تجهیزات رستورانی که هر غذا خوری کوچک و بزرگی لازم است آنها را داشته باشید معرفی می شود.

کباب پز تابشی
کباب پز برای پخت انواع کباب، جوجه کباب، ماهی کباب، جوجه چینی، همبرگر و غذاهای آماده دیگر در رستوران ها، آشپزخانه های صنعتی، کترینگ ها و کبابی های سنتی مورد استفاده قرار میگیرد.

این کباب پز ها بدون دود هستند و  با ظرفیت پخت بیست سیخ کباب همزمان با قابلیت پخت انواع ماهی استیک همبرگر در کنار انواع کباب کوبیده کباب چنجه کباب برگ جوجه کباب باعث شده مصرف کننده بتواند طیف وسیعی از نیاز مشتریان را پاسخ گوید.

تجهیزات رستورانی

 

سیخ شور اتوماتیک
دستگاه سیخ شوی یکی از ضروری ترین تجهیزات در رستوران ها و کبابی هاست که علاوه بر افزایش راندمان کار و بهداشت، صرفه جویی چشمگیری در مصرف آب و نیروی انسانی دارد. سیخ شوی اتوماتیک از زمره تجهیزات شست و شوی در رستوران ها و آشپزخانه های صنعتی می باشد که برای افزایش راندمان کار و کاهش هزینه ها مورد استفاده بسیار قرار می گیرد.

دستگاه سیخ شور جهت شستشوی انواع سیخ کباب به روش چرخشی مناسب برای کبابی، جگرکی، رستوران، تالار پذیرایی و کترینگ از مهمترین مزایای دستگاه شستشوی سیخ صرفه جویی در مصرف آب و زمان شستشو خواهد بود.

سرخ کن گازی
سرخ کن مناسب تهیه غذا کترینگ رستوران و آشپزخانه های صنعتی جهت سرخ کردن انواع سبزی و پیاز سرخ کرده که دارای بدنه استیل و پنج توری با سوراخ های ریز می باشد و در حجم های پنجاه تا صدوشصت لیتری قابل ساخت می باشد.

دستگاه دیزی پز
دیزی پز از تجهیزات پخت رستوران میباشد و برای پخت دیزی و ظرف دیزی سنگی از آن استفاده می شود. دیزی یا همان ابگوشت از قدیمی ترین و اصیل ترین غذا های ایرانی است که طرفداران خاص خود را دارد برای پخت دیزی به صورت پرسی مواد ان را داخل ظرف های الومینیومی یا سنگی قرار می دهند و برای پخت داخل یک فر یا تنور مخصوص قرار می دهند تا پخته شود این فر بصورت یک محفظه در بسته است که کف ان از چدن است و زیر چدن شعله هایی قرار دارد و ظرفهای دیزی را روی ان قرار می دهند تا پخته شود.

میز کار استیل
یکی از پرکاربرد ترین میز کارها در صنعت آشپزی میز کار استیل است که رویه آن نیز از جنس استیل می باشد که البته در زیر رویه از اجناسی جهت مقاوم سازی رویه استفاده شده است تا با ضربه رویه میز کار استیل آسیب نبیند.

میز کار استیل جزء تجهیزات آماده سازی رستوران به شمار می رود میز کار استیل به صورت رویه استیل و میز تخته کار و رویه تفلون ساخته می شود میز کار استیل در ابعاد و اندازه های متفاوت بنا به درخواست مشتری نیز ساخته می شوند.

رویه میز کار صنعتی از ورق استیل بوده و یک لایه چوب نئوپان در زیر ان برای بالا بردن استحکام کار به کار می رود و چوب نئوپان از زیر با ورق کاور شده تا در زمان شستشو آب به چوب نفوذ نکند.

 

باکس حمل غذا پیک موتوری
رساندن غذای گرم به دست مشتری از مهمترین وظایف هر رستوران خوشنام و معتبر است. موتور سوارانی که کار حمل و نقل وسایل را در سطح شهر انجام میدهند الزاما باید باکس مخصوص داشته باشند استفاده از باکس موتور سیکلت برای تسهیل در تردد موتور سیکلت ها به لحاظ ایمنی خود موتور سوار و سایرین به دارندگان موتور سیکلت هایی که حمل و نقل بار با موتور سیکلت را انجام میدهند توصیه میگردد.

گرمخانه بیمارستانی
ترولی بیمارستانی جهت امور بهداشتی و نظافتی در مراکز درمانی بیمارستان ها درمانگاه ها مهد کودک ها و خانه سالمندان مورد استفاده قرار می گیرد با توجه به حساس بودن این محیط ها نسبت به آلودگی رعایت بهداشت در آنها در اولویت بسیار بالایی قرار دارد بنابراین در چنین محیط هایی باید از ابزار و لوازم کاملا بهداشتی استفاده نمود تا از انتقال و ایجاد بیماری جلوگیری به عمل آید و سلامت بیماران و افراد حاضر در آن جا حفظ شود یکی از این تجهیزات نظافتی در این محیط ها می باشد ترولی ها یکی از مهم ترین وسایل مورد نیاز جهت شستشو و نظافت محیط ها و جمع آوری ضایعات هستند که برای چنین مکان هایی باید دارای ویژگی های خاصی باشند.

برچسب ها: 
تجهیزات آشپزخانه
تجهیزات رستورانی
تجهیزات کترینگ

درباره نویسنده

نويسنده:آربروسک

افزودن دیدگاه جدید