ثبت رایگان کسب و کار

راه اندازی فست فود مودیچی

شما اینجا هستید

نویسنده: 
سمیرا

راه اندازی فست فودهای کوچک، اگر چه به نظر می رسد که ساده تر بوده و هزینه و انرژی کمتری بطلبد، اما در حقیقت این طور نیست. رستورانی که قرار است در فضایی کوچک راه اندازی شود، غالبا طراحی پیچیده تر و مهندسی شده تری می طلب تا بتوان فضایی جذاب، راحت و با بهینه سازی بالا ایجاد کنیم.

در اینجا به طور نمونه نگاهی به تجهیز کافه و فست فود مودیچی می اندازیم. این فست فود سالنی باریک و آشپزخانه ای کوچک دارد. همان طور که در تصویر مشاهده می کنید، دیوارها به رنگ سفید و روشن رنگ شده و تابلوهایی آن ها را مزین ساخته است.

دو ضلع سالن با کاناپه های رستورانی پرشده که یک دست به رنگ سبز روشن چمنی هستند.

در مقابل هر نیمکت میز سفیدی متناسب با رنگ دیوارها قرار داده شده و مقابل هر میز مستطیلی دو صندلی مبله می بینیم.

در بخش میانی سالن نیز چند میز دو نفره با صندلی های مبله ی طوسی با پایه های چوبی قرار داده شده است.

چندین صندلی پیشخوان قرمز تیره هم در مقابل پیشخوان فست فود مودیچی می بینیم که تضاد رنگ فوق العاده ای با طیف رنگ های دیگر ایجاد کرده اند.

کف پوش فست فود مودیچی نیز شکلاتی رنگ و همخوان با پایه های صندلی های مبله است و به خوبی توانسته گرمای فضا را تامین سازد.

 

طراحی فست فود مودیچی

 

طراحی آشپزخانه مودیچی

آشپزخانه ی مودیچی کاملا اپن و باز طراحی شده و مشتری های رستوران قادر به مشاهده ی تمام مراحل آماده سازی و طبخ غذا هستند. این بهترین سیاستی است که رستوران های جدید برای جلب مشتری در پیش گرفته اند.

این رستوران فضایی آرام  و آرامش بخش دارد و هم برای وعده ی غذایی ناهار و هم شام مناسب به نظر می رسد.

نورپردازی رستوران نیز به شکلی می باشد که هنگام صرف غذا در این فست فود، احساس فوق العاده خوبی خواهید داشت.

 

درباره نویسنده

نويسنده:سمیرا

افزودن دیدگاه جدید