ثبت رایگان کسب و کار

با منوی عجیب و غریب کافی شاپ آشنا شوید

شما اینجا هستید

نویسنده: 
آربروسک

چیزی که در کافی شاپ ها بیش از همه جلب توجه می کند منوی عجیب و غریب آنهاست که هر کسی قادر به خواندن آن نیست. مشاورین راه انداز کافی شاپ بر روی مشتری پسند بودن منو تاکید بسیار دارند.

تقریبا می شود گفت بسیاری از نام هایی که در منوی کافی شاپ ها دیده می شوند برای عموم مردم غیر قابل فهم هستند و بر اساس تجربه قبلی یا کنجکاوی آنها را سفارش می دهند. در ادامه گذری بر معنای این نام ها داریم تا در مراجعه بعدیتان به کافی شاپ حرفه ای تر سفارش دهید.

اسپرسو: بعضی فکر می کنند اسپرسو یک دانه قهوه خاص است. اما در واقع اسپرسو به روش خاصی از دم کردن قهوه گفته می شود که در دستگاهی به همین نام دم می شود. دانه ها قبلا خوب آسیاب می شود و سپس با فشار زیادی آب گرم دریافت می کند. این ترکیب فشار و آب یک قهوه متراکم می سازد. طوری که یک جرعه اسپرسو حدود ۷ تا ۹ گرم قهوه آسیاب شده دارد.

کاپوچینو: این نوشیدنی در ایتالیا مرسوم است که روی آن یک لایه کف وجود دارد. در واقع کاپوچینو تلفیقی از شیرجوشیده، کف شیر و قهوه است که به نسبت مساوی در فنجان شما وجود دارد. کاپوچینو در لغت به معنی کلاه کوچک است و به لایه کف در بالای قهوه گفته می شود.

لاته: دیگر نوشیدنی محبوب و مشهور ایتالیایی است که از دو بخش شیرجوشیده و قهوه ساخته شده است. اما از کاپوچینو شیر بیشتری دارد. اما کف زیادی ندارد.

موکا: موکا قهوه ای محبوب همراه با دسر شکلات است. ترکیب آن اسپرسو و پودر کاکائوی مخلوط با شیر است واین نوشیدنی باز هم یک ایتالیایی محبوب است.

اسموتی: اسموتی نوعی نوشیدنی است که برخلاف آبمیوه آبکی نیست و بافت میوه را حفظ کرده است و فقط کمی نرم شده است. این نوشیدنی ممکن است به صورت خالص و یا همراه با کمی شکر و یخ مصرف شود.

کوکتل: به ترکیب آبمیوه با آب گازدار و سودا گفته می شود که در کافه ها وجود دارد. اما در خارج از کشور برای تولید کوکتل از ترکیب آبمیوه و الکل استفاده می شود.

کرپ: نوعی نان کوچک است که در تابه پخته می شود. بافت آن نازک تر از پنکیک است معمولا داخل کرپ ها موز همراه با شکلات صبحانه ریخته می شود.

پنینی: پنینی هم مثل دیگر محصولات کافی شاپی برای کشور ایتالیاست که فرمول عجیب و غریبی ندارد. یک ساندویچ گریل شده است که داخلش می تواند مرغ، گوشت و یا کالباس های مختلف باشد که در ترکیب های مختلفی درست می شود.

شیک: شیک ها ترکیبی از بستنی و شیر و خامه هستند که در طعم های مختلف میوه ای،شکلاتی،فندقی و دیگر طعم ها در منوها حضور دارند و می توان گفت محبوب ترین محصول کافی شاپ ها هستند.

آفوگاتو: آفوگاتو برخلاف اسم سختش ترکیب آسانی دارد. ترکیب قهوه دم کرده داغ با بستنی وانیلی می شود آفوگاتو که در ترکیب نوشیدنی های گرم طبقه بندی می شود.

دتاکس: اگر انواع میوه های مختلف را داخل آب بریزید و چندروزی در آب نگهدارید نوشیدنی بسیار مفید و سم زدایی به نام «دتاکس» درست کرده اید. دتاکس برای درمان افسردگی و کسانی که خوراکی های نامناسب زیادی می خورند بسیار مناسب است و یک نوشیدنی انرژی زا به حساب می آید. از محبوب ترین دی تاکس ها خیار،نعنا،لیمو،توت فرنگی و هندوانه است. این نوشیدنی را می توان با آب معمولی و یا آب گازدار درست کرد.

فراپه: فراپه برخلاف بیشتر نوشیدنی های برپایه قهوه از نوشیدنی های سرد است. قهوه و شکر و آب که در آن تکه های یخ وجود دارد. این نوشیدنی ساده یکی از محبوب ترین نوشیدنی های قبرس و یونان است اما گفته می شود ابداع آن کار فرانسوی ها بوده است.

پانچ: اگر این کلمه شما را یاد دستگاه پانچ ادارات و یا پوششی تابستانی می اندازد حق با شماست اما در ادبیات کافه ها به نوشیدنی های میوه ای گازدار گفته می شود که با ترکیب های میوه نیز همراه است. پانچ ها معمولا در ظرف های بزرگ سرو می شود.

کاربونا: کاربونا نوعی پاستا رشته ای شکل است که به شکل نوار است، که بسته به سلیقه کافه دار با انواع مختلف موادغذایی مثل مرغ و بیکن ها طبخ می شود.

آلفردو: پاستا پنه هم نوعی پاستای لوله ای شکل کوتاه کوتاه است که با مرغ و سس آلفردو طبخ می شود. سس چربی پر از کره و خامه که کالری بسیار بالایی دارد. آلفردو یکی از محبوب ترین اجزای منوی کافی شاپ هاست.

 

برچسب ها: 
منو
نوشیدنی کافی شاپ
کافی شاپ

درباره نویسنده

نويسنده:آربروسک

افزودن دیدگاه جدید